PUNA JONË NË INDUSTRINË E TAPETAVE ËSHTË TË SJELLIM GËZIM DHE LUMTURI ME MJEDIS TË RI NË JETËN TUAJ.

Tapeta

Ndriçim

Perde

Panella

Të rejat

Mobile

Aksesorë

Fasada

Vizioni jonë është që të kuptojmë nevojat dhe pritjet e secilit prej klientëve tonë.

Historia jonë e pasur me fillon me Fahredin Ajetin në vitin 1962.
Menaxhmenti i kompanisë ka ndryshuar në vitin 2002, dhe ka filluar me një drejtor të ri, brend të ri, dhe emër të ri Boston Group. Në ditët e sotme, biznesi jonë po funksionon edhe në Maqedoni.
Ndërmarrja jonë është e specializuar në dekorim e brendshëm. Dekorimi i brendshëm ka për qëllim krijimin e hapësirave për jetesë, dhe krijimin e vendeve inspiruese të cilat tregojnë një storie dhe rrit marrëdhëniet mes njerëzve. Suksesi i kompanisë është ndërtuar duke krijuar dhe sjellur në treg tapeta origjinale të kualitetit shumë të lartë për vende banimi dhe biznesi. 
Puna jonë në industrinë e tapetave është të sjellim harmoni dhe lumturi në ambientet e reja të jetës suaj. 
Vizioni jonë është që të kuptojmë nevojat dhe pritjet e secilit prej klientëve tonë. 
Boston Group iu ofron tapeta dhe panele të kualitet të lartë, të shëndetshme, tradicionale, dhe moderne.

PARTNERËT TONË

PORTFOLI YNË

KONTAKTO ME NE

Forma e kontaktit

Ju faleminderit që na kontaktuat

Do të ju kthejmë së shpejti një përgjigje!

Na gjej në hartë
Informacionet e kontaktit
Site by: Trokit.com